tiistai 31. maaliskuuta 2015

Nuoresta se on vitsa väännettävä
Remontti vaan jatkuu ja jatkuu. Ollaan saatu seiniin puuttuvat levyt ja ne on pohjamaalattu. Lämpöpatteri on saanut uuden maalin pintaansa ja lattialaminaatit on naputeltu paikoilleen. Myös uusi ovi on kunnolla paikoillaan ja kahvat ja lukot on asennettu.

Seuraavaksi pitäisi kai aloittaa katon koristelevyjen asentaminen tai tapetointi. En oikein tiedä kumpi olisi järkevämpi tehdä ensin. Ei sillä.. Ei meillä vielä edes ole tapetteja tai koristelevyjä, mutta sen verran tiedetään, että seiniin tulee valkoiset yksinkertaiset tapetit sekä sille seinälle, jota vasten sänky tulee, laitetaan luultavimmin musta Eco Mix Metallic -tapetti, joka on hiukan kimaltelevaa. Tulee makkariin sopivasti bling blingiä ;) .

Osaltaan remonttia hidastaa myös tuo kuvissa touhuileva neiti 1v4kk, joka tykkää olla avuksi. Se kantaa vasaraa ja rullamittaa, piirtelee lyijykynällä laminaattiin ja siivoaa minkä kerkeää. Ihan mukavaahan se on, että toinen on kiinnostunut ja pääsee jo pienestä mukaan remonttihommiin, mutta täytyy myöntää että kyllä sitä oikeastaan olisi mukavampi rempata ilman noin nuoria apulaisia.

Eevi on yhtä innokas myös siivoamaan. Joka päivä se avustaa tiskikoneen tyhjäyksessä, pyykin ripustamisessa ja imuroimisessa ja pölyjäkin pyyhkii ahkeraan. Se ei oikeastaan kamalasti leiki, vaan tykkää enemmän kotihommista. Toivottavasti innostus siivoukseen ja remppaan säilyy myös vuosien kuluessa. Siitä minulla on omat epäilykseni ;) .

Katsotaan mihin pisteeseen remppa on edennyt seuraavaan postaukseen mennessä.

1 kommentti:

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...