perjantai 17. huhtikuuta 2015

Täyttä tajunnanvirtaa


Viikot ovat kuluneet arkisen letkeissä merkeissä. Välillä päivät täyttyvät autolla ajosta ja kyläilyistä, välillä taas olla möllötetään kotona monta päivää putkeen. Tykkään olla kotona. Olin jo pienenä aikamoinen kotikissa ja joskus ystävät ja vanhemmat ihmettelivätkin miten voin viihtyä tuntitolkulla yksikseni huoneessani. Oma aika vaan on ollut aina minulle tosi tärkeä asia.

Nykyään, neljän suht pienen lapsen äitinä, oma aika on usein kortilla. Yritän sitten nipistää sitä vähän illasta tai esikoisen kasin kouluaamuina jo aamusta. Välillä mies ottaa lapset mukaansa ja lähtee illaksi anopin luokse ja minä saan vähän hengähtää kotona. Silloin yleensä rojahdan sohvalle telkkarin eteen neulomaan. Joskus tosin innostun siivoamaankin, koska siivoaminen on aika terapeuttista silloin kun sen saa tehdä rauhassa ja oman työnsä tuloksen ehtii jopa näkemään ja siitä nauttimaan ennen kuin nuo pienimmät sotkupekat ennättävät levittää tavarat uudelleen ympäriinsä.


Ystävältä saatu, erittäin huonolla hoidolla ollut kukka, päätti yllättää minut kukkimalla uudelleen. Tämä on suoranainen ihme!


Tänään olen yrittänyt vähän siivoilla. Vaihdoin uudet, puhtaat petivaatteet sänkyyn ja keitin kymmenen litraa kaalikeittoa. Kohta lähdetään äidille ja vien samalla kaalikeittoa mennessäni. Taisin nimittäin vähän ylireagoida tuon määrän kanssa. Nyt ainakin tietää, mitä meidän talossa syödään koko viikonloppu :) .

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille blogini lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...