perjantai 6. maaliskuuta 2015

Nappisilmä


Kuopus juuri heränneenä

Niin se hiihtoloma oli ja meni ja tämä ensimmäinen kouluviikkokin loman jälkeen meni ennen kuin sitä kunnolla edes huomasi.
Keli on aika surkea, kun joka puolella on loskaa ja kuraa, mutta sehän on kevään merkki se. Odotan kovasti sitä, että loputkin lumet sulaa pois ja voi mennä ulos ilman, että kaikki vaatteet ja kengät on märkänä. Varsinkin koululaisilla on ollut ongelmana, että aina jostakin lumpsahtaa vettä kengän sisään tai polvet on märkänä kun ulkohousut eivät pidä vettä. Nuhaakin on taas ollut, mutta onneksi mitään kuumetautia ei ole ilmaantunut.

Neljäveellä oli tiistaina neuvolalääkäri ja kaikki oli hyvin. Kyselin mitä mieltä lääkäri on tytön nuhasta, kun nenä tahtoo olla tukossa vähän väliä ja huomasin että flunssat lisääntyivät kun meille hankittiin hamsteri. Lääkärin mielestä ei ole kuitenkaan allergista nuhaa, vaan ihan vaan tätä flunssaa mitä nyt joka puolella pyörii. Ajattelin kuitenkin seurailla tilannetta, koska myös 7-vee on alkanut valitella nuhaa ja silmien kutinaa sen jälkeen kun hamsteri tuli meille. Harmittaa kovasti, jos joudutaan siitä luopumaan, mutta katsotaan nyt ainakin tämän pahimman flunssakevään yli.

Ihanaa, kun kuopus ja neljävee leikkii jo välillä yhdessä :)Mukavaa, kun on taas perjantai eikä huomenna tarvitse herätä laittamaan tyttöjä kouluun. Rakastan kiireettömiä aamuja joten varsinkin esikoisen kahdeksan aamut tahtoo olla minulle tuskaa. Onneksi niitä on vain kaksi viikossa.

Nyt laitan kuopuksen päiväunille. Neljävee ei niitä suostu enää nukkumaan ellei sitten nukahda vahingossa lastenohjelmien ääreen tai autoon.

2 kommenttia:

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...