torstai 18. heinäkuuta 2013

Synttärilahjoja

Sisko ja ihanat ystävät olivat järjestäneet mulle viime viikolla yllätyssynttärijuhlat kuun alussa kertyneiden 31 ikävuoden kunniaksi. Sovittiin ihan vain normaali kahvitteluhetki Hannan huvimajassa, mutta kun astuin sisälle, siellä odottikin pöytä koreana erilaisista leipomuksista, lahjoja sekä onnittelulaulu.

Valitettavasti kuvia en ottanut, koska kamera oli kotona ja puhelin meni rikki eikä kamera toiminut. Hannalta ja Mirvalta kuitenkin löytyy postaus yllärisynttäreistä.


Anoppi ja käly kävivät jo virallisena synttäripäivänä tervehtimässä ja juomassa kupposet kahvia. Samalla toivat lahjaksi ihanan Iittalan Taika -mukin. Mustavalkoisena tietenkin ;) .

 
Hannalta sain ihanan kynttilämaljan, jossa kynttiläkin oli yhtä lempiväriäni violettia. Tämä löysi paikkansa keittiön ruokapöydästä.


Astioita tuli myös asettien, kahvimukien ja kannun muodossa siskolta. Ja siskohan tietää myös mistä väreistä tykkään ;) .


Reeta oli vakoillut käsityöblogistani väri-idean ihaniin ranne- ja korvakoruihin. Tuo vihreä sävy on niin valtavan kaunis!


Ja koska vanhalle Galaxylleni kävi vähän hassusti työliivin taskussa...


... sain mieheltä oikein tervetulleen synttärilahjan. Nyt saan taas kuvattua puhelimellakin. Nämä ylläolevat kuvat ovat kaikki napsaistu tuolla uudella Galaxy S III:lla ja hyviä kuvia sillä saa.

Kiitos kaikille, jotka muistivat syntymäpäiväni ♥. Tästä eteenpäin täytän aina sen 25 vuotta ;) .

2 kommenttia:

 1. Heippa. Ja synttärionnittelut näin jälkikäteen :) seurailen blogiasi, itselläni ei omaa ole. Saankohan jonkun profiilin luotua ilman omaa blogiakin? Olen ihan avuton näissä asioissa .... :)
  Tiedättekö te jo kumpaa sukupuolta tulokas on? Itselläni on kaksi tyttöä ja kolmosta kuumeilen välillä enempi ja välillä vähempi :)
  Mukavaa kesänjatkoa!
  -Sanniska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) .
   Jos oon oikein tajunnut, niin voit tehdä itselles Google- tilin vaikka et blogia perustaiskaan. Samoilla tunnuksilla pääsee sitten vaikka Google +:aan, Gmailiin jne. Sitten jos myöhemmin päätätkin tehdä blogin, voit perustaa sen Bloggeriin samoilla tunnuksilla :) .

   Rakenneultrassa näytti siltä, että kyllä meillä akkavalta kasvaa edelleen. Vauva oli aika sykkyrällä, että tietenkin on pieni mahdollisuus, että sieltä tuleekin poika mutta itse en usko siihen ollenkaan.

   Poista

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...