sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kirppislöytöjä ja vähän muutakin


Pidettiin eilen pihakirppis siskon luona yhdessä kahden ystävän kanssa. Paikkakunnallamme oli markkinaviikonloppu, joten väkeä oli ihan mukavasti liikkeellä. Taisi silti käydä niin, että lähes jokaisella meistä oli lähtiessä enemmän tavaraa, kuin tullessa ;) .


Itse löysin vihdoinkin makuuhuoneeseen kattovalaisimen. Siellä oli alunperin Norm 03 -valaisin, jonka kuitenkin päätimme siirtää olohuoneeseen ja makuuhuoneessa on ollut kirpparilta löytämäni väliaikainen sininen muovivalaisin. Nyt vihdoinkin löytyi valaisin, joka tekee makuuhuoneesta meidän näköisen.

Kunpa jaksaisinkin aloittaa valaisimenvaihto-operaation, jossa makkarin entinen lamppu menee keskimmäisen huoneeseen, sen vanha lamppu esikoisen huoneeseen ja esikoisen lamppu työhuoneeseen. Tämä kun on vanha talo ja valaisimet kiinnitetään "sokeripaloilla", niin eipä ole turhan helppoa. Varsinkaan, kun johtojen värikoodit eivät taida olla aivan ajan tasalla..

Toinen löytö oli kauan haaveilemani maapallovalaisin. Sellainen löytyi oman siskon aarteista. Voi, kun olisinkin tiennyt tämän aiemmin ;) .

Alkusijoituspaikkansa maapallo löysi olohuoneen sohvan vierestä. Ehkä se vielä joskus suuntaa esikoisen huoneeseen, kunhan saamme sen remontoitua. Pitäisi tapetoida, maalata katto ja laittaa lattiaan laminaatti. Meidän remonttihommat tahtovat vain olla pitkissä kantimissa.
Viimeisen kuvan taustalla näkyy olohuoneen uudet verhot. Halusin jotakin valkopohjaista, värikäskuvioista Marimekko-tyylistä, jossa olisi ainakin mustaa, harmaata ja kellertävän vihreää. Aluksi katselimme Keskisellä Wallilan valikoimaa, mutta sieltä ei löytynyt mitään, mikä olisi kolahtanut kunnolla. Marimekon liikkeessä kuolasin Siirtolapuutarha -verhokangasta, mutta suolainen hinta pisti vähän kapuloita rattaisiin. Nämä Luhdan sivuverhot löytyivät sitten ihan sattumalta, kun kävimme Prismassa ostoksilla eikä hintakaan ollut niin paha kuin Marimekolla, vaikka täytyy myöntää, että vähän se Siirtolapuutarha jäi tuonne mielen sopukoihin kaivelemaan. Onneksi sitä löytyy kuitenkin keittiön verhokapan verran sekä olkkarista siskon tekemästä taulusta vähän eri värisenä versiona.


Eipäs muuten unohdeta yhtä kirpparilöytöä. Seuraavassa kuvassa näkyviä lasisia lintuja. Sopii uusiin ikkunaverhoihin kuin nenä päähän! Vielä kun saisin ne ripustettua paikalleen.


Kiitoksia kaikille kanssakirppistelijöille! Niin myyjille kuin vieraillekkin. Oli tosi mukava päivä, vaikka siitä seurauksena meikäläisellä on nyt sitten kirkkaanpunainen, nenä, otsa, posket ja kaula.. Saa nähdä miten kehtaan mennä huomenna töihin ;) .

2 kommenttia:

 1. Hei! :)
  Löysin blogiisi toisen blogin kautte ja päätin heti liittyä lukijaksi. Blogisi vaikuttaa niin aidolta ja elämänmakuiselta. Sellaisia on kiva seurata.
  Mukavaa kesän jatkoa ja tervetuloa vastavierailulle blogiini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne ja liityit lukijaksi. Kiitos siitä :) .

   Poista

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...