perjantai 6. helmikuuta 2015

Ostoksia


Onpas aikaa kulunut enkä ole saanut tänne mitään kirjoitettua. Runosuoni taitaa olla tukossa eikä kamerakaan ole ollut erikoisemmin käytössä. Pari vuotta sitten haaveilin valtavasti omasta järkkäristä ja sen sain. Nyt haaveilen pienestä, hyvästä pokkarista järkkärin rinnalle. Sellaista, joka on helppo ottaa mukaan joka paikkaan. Järkkäriä ei tule ihan joka reissulle otettua, joten tätäkin postausta koristaa muutama puhelimella otettu Instagram-räpsy.


Meidän melkein neljävee ei olekaan enää MELKEIN neljävee. Keskiviikkona tuli ne neljä vuotta täyteen ja huomenna juhlitaan sukulaisten kanssa synttäreitä. Me annettiin Empalle lahja jo synttäripäivänä ja kovin tykätty se olikin. Emppa sai paketin, jossa oli poliisin tykötarpeet. Liivi, virkamerkki, kypärä, käsiraudat, pamppu, ase ja pilli. Lisäksi ostin myös kuulakärkikynän ja kuittivihkon, johon tyttö saa kirjoitella sakkolappuja. Niitä meillä onkin jaettu viime päivinä ties mistä syystä. Suklaan hallussapidosta ja sisäilman vaarantamisesta nyt ainakin ;) .

Vähän mietitytti tuo lahja, koska olen aina sanonut, että en halua ostaa lapsilleni leikkiaseita. Opiskeluaikaisen ystäväni kuolema kouluammuskelussa vain vahvisti tuota mielipidettä, mutta nyt sitten menin ja pyörsin päätökseni. Ehtona aseella ja pampulla leikkimiselle on kuitenkin se, ettei niillä osoteta ihmistä tai eläintä.


Sitten vielä sen verran viimeaikaisista ostoksista, että tein elämäni ensimmäisen tilauksen POMPdeLUXille enkä ole katunut. Noista tuli ihan tyttöjen lempivaatteet. Ainoastaan esikoinen ei löytänyt valikoimista mitään sopivaa, mutta nythän mallisto on käsittääkseni vaihtumassa, joten ehkä uudesta mallistosta löytyy jotain.

Tämä ei sitten ollut maksettu mainos, vaan ihan vaan oma mielipide :) .

1 kommentti:

  1. Ihana Emppa, onnittelut <3. Ja miten ihana postaus, kyllä naurut maistui :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...