perjantai 2. tammikuuta 2015

Loskaa


Vuosi 2015 alkoi meidän perheessä sairastamalla. Kuopus sairasti jo viime vuoden puolella ja on jo terveenä, mutta kaikki kolme muuta tyttöä ovat kuumeessa ja flunssassa. Viime yö meni pääasiassa ilman unta. Kaksi nuorinta herättivät suurinpiirtein 20 kertaa yön aikana ja 7-vuotiaskin pariin otteeseen. Yhden kerran oksensi petivaatteensa, joten jouduttiin miehen kanssa keskellä yötä petivaatteiden ja pyjaman vaihtopuuhiin. Täytyy sanoa, että yöllä tuntui ettei aamu tule koskaan, mutta kun se sitten viimein sarasti, ei olisi jaksanut millään nousta ylös.


Sää pihallakaan ei ole hääppönen. Sataa räntää, on liukasta ja loskaista. Ei siis kovin paljon harmita vaikka joudutaankin olla sisällä. Eilen kyllä suunnittelin, että lähdetään tänään kuopuksen kanssa vaunulenkille. Lenkki jää nyt kyllä väliin. Kävin ottamassa nämä muutamat valokuvat tuossa pihalla ja olin aivan läpimärkä sen jälkeen.


Nyt tässä sitten odotellaan milloin tauti iskee meihin aikuisiinkin. Toivotaan parasta, mutta pelätään pahinta. No jos iskee, niin saapahan sitten ainakin ihan luvan kanssa ja hyvällä omallatunnolla levätä eikä tehdä mitään järkevää.

Siitä puheenollen.. Lähdenpä tästä vihdoinkin petaamaan pedit ja muutenkin vähän siistimään kotia. Aamu venyi taas vähän pitkäksi ja hitaanlaiseksi ;) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...