tiistai 14. lokakuuta 2014

Niisk


Täällä sairastellaan oikein urakalla syysflunssaa. Ekaluokkalainen aloitti yskimisen ja niistämisen jo varmaan kuukausi sitten ja 3,5-vuotias jatkoi heti perässä kuumeen kera. Nyt yskii ja niistää myös esikoinen ja itselleni nousi toissayönä kuume. Kuopus itki tukkoista nenäänsä viime yönä ja tänään itkeskely on jatkunut. Tuntuu, että heti kun jollain alkaa helpottaa, iskee tauti seuraavaan. Mies on säästynyt ainoana pahemmalta taudilta. Pitkäveteistä flunssaa tänä syksynä. Näin olen kuullut. Toivottavasti meidän perhe alkaa olla jo voiton puolella.


Tyttöjen syysloma alkoi ja kyllä harmittaa, kun tähän mennessä loma on kulunut neljän seinän sisällä. Tein pari iltaa sitten neljä pellillistä pizzaa ja onneksi tein. Nyt ollaan sitten tuhottu niitä eikä ole tarvinnut kipeänä keskittyä ruoanlaittoon. On tullut kyllä istuttua ihan hävettävän paljon tietokoneen äärellä lukemassa blogeja ja katsomassa Netflixistä dokumentteja. Sukkapuikot sentään ovat samalla kilisseet, joten valmistuu edes pikkuisen jotain jo valmiiksi pukinkonttiin.

Kameraa olen myös yrittänyt opetella käyttämään, mutta vielä on aukot, valotusajat ja herkyydet sun muut vastaavat hukassa. Lähinnä kameran eri toimintoja olen kokeillut ja ehkä pikkuhiljaa alan päästä kärryille. Eipä tuo kamera olekaan ollut minulla kuin vasta vuoden ;) .

Nyt taidan mennä hetkeksi sängylle pötköttelemään kahden nuorimmaisen kanssa. Isommat tytöt lähti kavereilleen leikkimään. Kyllä muuten onkin hiljaista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...