perjantai 19. syyskuuta 2014

Sohvapöytää metsästän...

... mutta en tahdo saada suurta ;) .

Saimme kesällä siskolta uuden sohvapöydän. Se on kiva, mutta liian korkea meille, kun koristeet peittävät näkyvyyden televisioon. Niinpä olemme tässä miettineet uuden sohvapöydän hankintaa ja löysin Ellokselta aivan ihanan.

(kuva Elloksen nettisivuilta)

Huonekalualalla työskentelevä mieheni oli kuitenkin hiukan epäileväinen kumipuisia jalkoja kohtaan, joten emme vielä pöytää tilanneet. Onko kenelläkään teistä kokemusta kyseisestä sohvapöydästä tai muista kumipuisista huonekaluista? Ovatko kestäviä?

4 kommenttia:

 1. Heippa :). Itse olen katsonut samaa pöytää ja löytänyt markkinoilta kolme samantyylistä pöytää, mutta en näin yhtäkkiä muista kolmannen pöydän valmistajaa - hyvin samanhenkisiä kaikki eli kaunislinjaisia. Yhdenlaisen vertailun löysin ja tässä linkki: http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/08/pihista-tai-panosta-edulliset-designkopiot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä. En edes tajunnut, että Elloksella myydään noin paljon ns. kopioita :) .

   Poista
 2. Kivan näköinen pöytä :) Meillä on ja pyöreä sohvapöytä mutta täyttää sohvien välisen tilan kokonaan. Seuraavaan asuntoonhan ostan kaikki uudet huonekalut, jännä päästä taas päivittämään makuaan. Meillähän muuttojen ja remppojen takia ollaan ostettu mitä käsiin ollaan saatu ja tehty parhaamme niillä ;P

  Mukava blogi sinulla, vielä en ole muihin blogeihisi tutustunut, mutta jossain välissä käyn niissäkin kylässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tähän asti ollut suoralinjaisia ja teräväkulmaisia sohvapöytiä, mutta ne on aika hankalia pikkulapsiperheessä. Tällä hetkellä on sellainen kiva kahdeksankulmainen pöytä, mutta se on omaan silmään liian korkea meille. Nyt haluan pyöreän ettei tartte koko ajan pelätä niin kovasti, että tuo kävelemään opetteleva pikkuneiti teloo itsensä pöydänkulmaan.

   Poista

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...