maanantai 17. maaliskuuta 2014

Printtejä


Sain eilen ison sisustusinspiraation. Tai oikeastaan kaipasin kovasti kivoja printtejä seinille. Tutkiskelin Pinterestiä ja löysin hevosia rakastavan esikoisen huoneeseen muutaman printin sekä askarteluohjeen kartonkihevoseen.

Kun mies sitten illan hämärtyessä lähti tyttöjen kanssa mummulaan, kehystin printit ja kokeilin askarrella ensimmäisen hevosen. Tarkoitus olisi tehdä niitä monta ja laittaa roikkumaan katosta. Vanhat tapetit voisivat antaa niille mukavasti ilmettä, mutta tämä ensimmäinen prototyyppi on kuitenkin leikelty ihan vain keltaisesta kartongista ja jalat on kiinnitetty vuosia sitten jostakin netin syövereistä tilaamillani koristeellisilla haaraniiteillä.
Ohje hevosiin löytyy täältä. Värikäs printti täältä. Aakkosprintti täältä. Hevosprintti täältä.

Printtitaulut löytänevät paikkansa seinältä. Odottelevat vaan tuossa hyllyn päällä, että jaksaisin etsiä vasaran ja nauloja. Ehdottomasti käyn kyllä ostamassa uusia kehyksiä ja tulostelen printtejä muuallekkin kuin esikoisen huoneeseen. Pinterestistä löytyy vaikka millaista kivaa, kun laittaa hakusanaksi free printables. Itse tulostin myös kirjekuoria sekä Paperinukkeja, jotka askarrellaan samaan tyyliin kuin tuo hevonenkin. Niihin joudun kuitenkin etsimään pienempiä haaraniittejä.


Loppukevennykseksi vielä meidän 12-vuotias Vilma-puudeli, jota ei tällä hetkellä puudeliksi  tunnistaisi. Turkissa oli muutamia sen verran pahoja takkuja, että päätin ajella turkin aivan lyhyeksi. Vilma näyttää nyt lähinnä uitetulta rotalta, mutta eiköhän sille ehdi ihan kiva pieni turkki kasvaa ennen kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...