sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tuoksuja

Olen viettänyt vapaata viikonloppua ja huomenna täytyisi asennoitua iltavuoroon. Sitä ennen on neuvola ja muitakin asioita hoidettavana, joten eipä taida meikäläistä taas näkyä kotona oikeastaan koko päivänä. Mies on kesälomalla, joten onneksi tenavia ei tarvitse raahata hoitoon minnekkään.


Tänään heti aamulla puimme kuopuksen kanssa kumpparit jalkaan ja poimimme hiukan kukkia maljakkoon samalla kun käytimme koiran aamupissalla. Noita kuvan kukkia kasvaa meillä monessa eri paikassa, mutta toivottomana puutarhatietäjänä ei ole aavistustakaan mikä kukka tuo on. Olisiko teillä lukijoilla enemmän asiantuntemusta?

Ovat mitä ovat, niin nyt ne ainakin tuoksuvat keittiön pöydällä mehukannussa. Ainoa kukkamaljakkoni särkyi alkukesästä, kun tuuli pudotti sen puutarhapöydältä kivilaatoille. Nyt on siis tyytyminen mehukannuun.


Olen puuhastellut melkein koko päivän tämän blogin parissa, mutta välillä on täytynyt käydä ruokakaupassa ja laittaa ruokaa. Valmistin kasvislasagnettea Hellapoliisin ohjeella, jota tosin jouduin muuttamaan aika reilulla kädellä joidenkin ainesten puuttuessa. Tuli kyllä tosi hyvää vaikka itse sanonkin. Kannattaa kokeilla.


Nyt aion haukata jotakin, siistiä pikkuisen keittiötä ja olohuonetta ja sitten jäänkin odottelemaan, että isommat tytöt palaavat kesäleiriltä kotiin. Alkaakin jo olla ikävä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...