perjantai 22. toukokuuta 2015

Yhdessäoloa

Tämä toukokuu on ollut harvinaisen kiireinen kuukausi näin kotiäidin näkövinkkelistä katsoen. Arkipäiviin on mahtunut kaikenlaista hammaslääkäri- ja neuvolakäynneistä mahataudissa makaamiseen ja joka viikonlopulle on ollut jotakin erikoispuuhaa. Toissa viikonloppuna juhlittiin toisiksi vanhimman tytön 8-vuotissynttäreitä ja viime viikonloppuna puuhattiin siskon kanssa anopin avustuksella äidille yllätyssynttärit, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt on vihdoinkin edessä viikonloppu, jolle ei ole mitään erityisiä suunnitelmia. Aion ottaa levon kannalta ja tehdä kaikenlaista mistä tykkään ja mitä nyt pystyn näiden meidän ikiliikkujien kanssa tehdä.
Olen tosiaan kärsinyt ainakin viimeisen viikon ajan oudosta väsymyksestä ja vatsakivusta (Ei, en ole raskaana ;) ). Aina aamuisin olin aivan yhtä väsynyt kuin illalla nukkumaan mennessä ja vaikka olen yleensä aikamoinen yökyöpeli, olen viime aikoina ollut jo iltakahdeksalta täysin valmis menemään nukkumaan. En tiedä oliko syy osittain sateisessa ja koleassa kelissä, kun nyt auringon paistaessa alkaa jo helpottaa.


Eilen olimme koko perheen voimin läheisessä leikkipuistossa. Oli pitkästä aikaa mukavaa istuskella auringossa, kun ilmakin oli jo edes hiukan kesäinen. Lapset nauttivat kovasti ja onnistuin nappaamaan puhelimella muutaman kuvankin siskoksista leikkimässä sopuisasti keskenään. Minäkin jopa uskaltauduin keinumaan, mutta oon kai tullut vanhaksi, kun aivan mahan pohjasta otti ja pelotti että tipahdan.

Tänään vietin siivouspäivää ja tuli tuolla pihallakin edes vähän oltua. Keräsin syreenistä ja herukkapensaista oksia maljakkoon ja vahdin trampoliinilla pomppivaa puolitoistavuotiasta. Huomenna meille tulee uusi sohva joten jonkinlaista pientä sisustamista on varmaan luvassa. Leikkimökkikin pitäisi siivota ja laittaa nätiksi.

Pahoittelen postauksen kännyräpsyjä (taas kerran!). Yritän muistaa pitää oikeaa kameraa mukana useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...