lauantai 2. toukokuuta 2015

SOblogien Alajärvi-miitti

Kerroin eilen, että tänään tapahtuu jotakin jännää. Olin nimittäin elämäni ensimmäistä kertaa blogitapaamisessa.
Me SOblogien jäsenet päätimme treffata täällä Alajärvellä ja vierailla samalla kahdessa paikallisessa liikkeessä, Sisustus Kokonissa sekä Paapossa. Kaikki eivät päässeet paikalle, mutta oli meitä kuitenkin paikalla seitsemän innokasta bloggaajaa.


Treffasimme Sisustus Kokonin ovella ja sisällä liikkeessä kuuntelimme kauppias Maikki Kokon kertomusta siitä miten Sisustus Kokon sai alkunsa, söimme erittäin herkullista salaattia ja joimme kuplivaa. Loppuajan kiertelimme tutkimassa liikkeen mahtavaa sisustustavaravalikoimaa ja tietenkin tekemässä ostoksia tuulihatuista ja kahvista nautiskellen.

Sisustus Kokon on kaunis ja tunnelmallinen sisustusliike Alajärven keskustassa. Sen valikoimiin kuuluu sisustustavaroita laidasta laitaan ja joukosta löytyy myös mm. asusteita, postikortteja ja pehmoleluja. Annetaanpa kuvien puhua puolestaan.
Pitkän uran mm. somistajana ja sisustussuunnittelijana tehnyt Maikki on onnistunut luomaan liikkeeseensä todella mukavan tunnelman, joten aikaa tavaroita ja asetelmia katsellessa olisi vierähtänyt varmasti tunti jos toinenkin. Olimme kuitenkin sopineet vierailun myös kivenheiton päähän Paapoon.


Keskellä Alajärven keskustaa, Paavolantorilla sijaistevassa Paapossa, kauppias Anne Nenonen kertoi Paapon tarinan meidän bloggareiden nauttiessa munkkikahvitarjoilusta. Paapossa kierrellessä meinasi aivan häkeltyä värien ja materiaalien paljoudesta. Paapo on putiikki, jossa tulee taatusti hyvälle tuulelle.

Paaposta löytyy käsillätekijälle vaikka ja mitä. On mm. villa-, puuvilla- ja bambulankoja, erilaisia kuteita, paperinaruja, käsityövälineitä ja askartelumateriaaleja. Lisäksi löytyy kortteja, lahjapapereita ja erilaisia tee se itse -tarvikepaketteja. Valikoimasta löytyy myös nappeja, joita voi tilata myös Paapon alla toimivasta Nauravat napit -verkkokaupasta.


Oikein paljon kiitoksia Maikille ja Annelle sekä tietenkin myös kanssabloggaajilleni Mirvalle, Miialle, Marikalle, Kirsille, Sarille ja Hannalle. Oli todella mukava tavata teidät kaikki!

Tulkaahan te muutkin käymään ostoksilla Alajärvellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...