perjantai 1. toukokuuta 2015

Perinteitä kunnioittaen


Toivotan oikein hyvää vappuiltaa kaikille blogini lukijoille!
Täällä vappu on kulunut tavallisissa merkeissä. On grillattu makkaraa, pompittu trampoliinilla, leikitty foliopalloilla ja puhalleltu serpentiiniä.

Anoppi kävi tuomassa monta pulloa simaa, kun itse unohdin olla taas ajoissa asialla. Jotenkin nämä ns. juhlapäivät tulee aina yllättävän nopeasti. Onneksi muistin sentään käydä eilen kaupassa ostamassa serpentiiniä ja vappuruokaa.

Esikoisella on ollut yökyläkaveri ja me muut käytiin perinteisillä vappumarkkinoilla. Siellä kohokohtana on joka vuosi poniratsastus, joten pitihän tyttöjen nytkin päästä hepan selkään. Kuopusta en uskaltanut vielä päästää ratsastamaan ja onneksi se ei vielä ymmärtänyt sitä edes vaatia.

8-veen ollessa ponin selässä, se päätti ottaa muutaman juoksuaskeleen, mutta onneksi taluttajat saivat sen rauhoittumaan.
Äidinkin luona käytiin syömässä munkkeja ja juomassa vappukahvit siskon perheen kanssa. Minun vappuani vaan varjosti pienimuotoinen migreenikohtaus. Onneksi se on nyt iltaa kohden helpottanut.

Huomenna on luvassa jotain jännää ja siitä kerron lisää huomenissa :) .

Pahoittelen kuvien huonoa laatua. Heppakuvat on zoomattuja puhelinräpsäisyjä.

4 kommenttia:

  1. Hih, hauska tuo että juhlapäivät tulevat yllättävän nopeasti. Miten niin voi käydä, kun ne lukee kalenterissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä.. Jotenkin sitä vaan aina ajattelee noiden järjestelyiden kanssa että kyllä sitä ehtii vielä huomennakin ja sitten yhtäkkiä onkin jo myöhäistä.

      Poista

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...