perjantai 1. elokuuta 2014

Hyvää ruokahalua!


Pienimmän neidin syöminen on nykyään yhtä tappelua. Kaikki meni hyvin siihen asti, kunnes tyttö viime viikolla sairastui vauvarokkoon. Korkea kuume vei ruokahalut ja niitä metsästellään edelleen takaisin. Sairastelun jälkeen tyttöä on tuntunut hakristavan joka ikinen vähänkään isompi ruoanpalanen ja tuntuu että jokainen lusikallinen on yhtä kakomista.


Tyttö on muutenkin niin pieni tirppa, että olisi hyvä syödä isompia annoksia. Linnun annoksilla kuitenkin mennään ja niistäkin puolet on aina rinnuksilla.


Loppujen lopuksi ruokailu menee aina itkuksi enkä oikein tiedä mitä tekisin ettei siitä tule suurta peikkoa. Meillä on jo yksi nirso lapsi, joka on todella huono syömään, joten en millään haluaisi toista samanlaista.


Olisko kellään antaa vinkkejä miten voitais taas saada ruokailu sujumaan? Vertaistukikin olisi oikein toivottua.


2 kommenttia:

  1. Heippa :). Tuttua niin meillekin, nuorin neitimme niin huono syömään ja todella herkkä maistamaan "vääriä" ruokia :(. Toivottavasti ruokahalu palautuisi ennalleen! Voisiko olla vielä vauvarokon jälkeistä aikaa, ettei ruoka vielä oikein maistu ja nämä kesäkuumatkin? Eli olisikin tilapäistä. Äidille niin raskasta ajatella, että saako vauva riittävästi ruokaa. Mutta yleensä kyllä saavat, syövät sitten toisena päivänä paremmin. Aurinkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti tosiaan johtui vain vauvarokosta tai helteistä, koska nyt ruoka taas maistuu. Neuvolassa selvisi, että painoakin oli tullut ihan mukavasti, vaikka etukäteen vähän pelkäsin, että tuskin on tullut ollenkaan.

      Poista

Kiitos kun jätät merkin käynnistäsi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...